|
306 1.8 8v lpg sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fourstringer
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourstringer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2015 Saat 11:25 |
Merhabalar ismim Hakan izmirde yaşıyorum. Bu konuyu yanlış yere açmışım burası daha doğru sanırım. Forumu internetteki araştırmalarım sonucu buldum. 1999 model 1.8 8v otomatik vites 306'ım var ne yazık ki lpg de yüzümüz gülmedi.
Lpg ayarı yapılıyor araç yola çıkıyor düz yolda yarım saat sürdükten sonra motor arıza ışığı yanıyor sonra sönüyor ateşleme bozuluyor. Aynı sorun benzine alınca da oluyor aracın çekişi düşüyor. Akü kutup başını söküp takınca sorun düzeliyor taa ki tekrar gazda sürene kadar. Eğer hiç gaza almazsam hiçbir sorun olmadan kullanabiliyorum. Şimdi 1,5 aydır benzinde kullanıyorum tık demiyor. Tecrübelerinizi ve varsa izmirde iyi bir usta önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |