![]() |
|
Peugeot 307 Yol Bilgisayar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifat13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2015 Saat 01:15 |
Merhaba
belki bu konu hakkında yüzlerce yazı var ama net olarak bir bilgiye ulaşamadığım için yeni konu açmak istedim ben izmirde 307 1.4 xr araca sahibim yol bilgisayarımı kullanamıyorum bunun için sinyal kolunu komple mi değiştirmem gerekiyor ve ayrıca hız sabitleme takmak istiyorum bu modelde bunu deneyip test eden varsa yardımını bekliyorum ve bu konularda uzman bir tamirci varsa izmirde tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 secenek var,
1 kolun tumden com2000 halinde degismesi. Daha iyi aslinda ama maddi olarak tuzlu bir islem. 2 bulabilirseniz 307nin dugmeli kolunun ucunu alip sizinki ile degistirmek. Bu parcayi tek bulmak zor. 3 arka silecek icin donen kismi cikartip ordaki yol bilgisayari ve sase ayaklarindan tel cekip dugme koymak. Bu biraz el becerisi istiyor. |
|
![]() |
|
rifat13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
arka silecek derken neyden bahsettiniz hocam anlamadım
|
|
![]() |
|
tamam hocam şimdi anladım sinyal kolundaki uç noktayı söküp buton koymaktan bahsediyorsunuz peki hız sabitleme konusunda bir bilginiz varmı hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |