![]() |
|
Kuyu Suyu İle Araç Yıkama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rules52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2014 Konum: iSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2015 Saat 15:43 |
Aynen söylediğiniz gibi oldu oto yıkamacılar kuyu suyu kullandığı söyledi araba hemen silinmez veya şebeke suyu ile durulanmaz ise belirğin izler kalabilirmiş araba üzerinde.
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
para vermemek için değil şebeke suyu ile araç yıkama yasak. kuyu suyu lekeli benek benek kalır araç en son şebeke suyu tutulur diye biliyorum ama silindiği için çoğu yıkamacı şebeke suyunu kullanmaz.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuyu suyunda yoğun kireç oluyor ve hemen leke bırakıyor ve bu lekeler kalıcı olabılıyor yada çıkması ıçın buyuk uğraşlar harcıyor ınsanlar.Ancak şöyle bir şey de söyliyim çoğu benzınlık veya yıkamacı kuyu suyu kullanır çünkü tüketim fazla olucağı için yasak araç yıkamasında şebeke suyu kullanmak.Ben öyle biliyorum profesyonel yıkamacılar kuyu suyu kullansa bıle kireci arıtcak sistemleri mutlaka vardır ama benzınlıklerde böyle birşey yok direk kuyu suyu oluyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Tuz degil kuyu suyunun kirec orani cok yuksekdir. Araci heme kurulamaniz lazim. Ya da kuyu suyunda ben onumu goremesem yikamam
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burda deniz yok ama yıkamacılar genellikle kuyudan çeker suyu suya para vermemek için
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Denize olan mesafenize bağlı. Eğer çok yakinsaniz tuzlu olabilir. Onun dışında kuyu suyu tuzlu olmaz. Sanki musluktan akan sularımız çok mu temiz
|
|
![]() |
|
rules52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2014 Konum: iSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım kuyu suyu ile araba yıkanmayacağını tuzlu su olduğunu söyledi,ben bahçedeki kuyu suyu ile yıkarım genelde arabayı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |