|
KONYADA 407 SAHİBİ OLMAK |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
KRATERYA
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2015 Saat 20:12 |
Geçen hafta Parça almaya gittiğim işyerinde tesadüfen Korkmaz Peugeot özel servisinin (KONYA) müdürüne ön konsolu boyatabilirmiyiz diye gösterdim boyanır 100 150 tl tutar dedi bu gün gittim ustasının biriyle konuştu teybin tuş takımından ayrılması zormuş bu yüzden tuşlarda boyanır dedi boyansın dedim arkasındaki kabloların muhafazasını yapamayız problem çıkar yanıtını verdi ha birde en altta bulunan çakmaklığın olduğu kapaklı kısımın sökülmesi zormuş komple çıkarılacakmış sonuç itibarıyla adamlar hindistan memuru gibi çalışıyor ve uğraşmaya gerek duymuyor ordan çıktım birinin tavsiyesiyle döşemecinin birine vardım adam internetten bulduğu resimleri bana gösterdi ve benim işçiliğim çok temiz vs anlatmaya başladı dedim bu pütürlü görüntü olurmu yaptığında kesinlikle olmaz onlar altını temizleyememiştir ahşabta olurda plastikte kesinlikle olmaz vs herneyse ne kadara yaparsın dedim 500 tl dedi ne yaptın deyince ben bunu 50 tl ye söktüreceğim 20 tl kargo parası verecem istanbulda boyatıp geleceğim onlarda 350 ister bana 50 lira anca kalır dedi KONYA esnafı (arasından tek tük iyilerde çıkıyor ) tam bir yam yam yanında suriyeliyi çalıştırıp 300 lira veriyor şerefsizler onun kanını emdiği yetmezmiş gibi senin kanınıda emmeye çalışıyor işin ekstrasıda arabadan anlamıyorlar arabanın parçayı sökeceğim diye ağzına tükürüyor aracı kime götürecen kime yaptıracan belirsiz...
Düzenleyen KRATERYA - 11 Nisan 2015 Saat 20:16 |
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Böyle durumlarda gerekirse şehir değiştirecen hocam. Meselâ yapılacak birşey mi var en yakin ilden bi arkadaşimizla görüş illaki yardimci olurlarr :)
|
|
KRATERYA
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Artık öyle yapacağız Polatlı 110 km bana hatta bu cuma Antalya ya gideceğim birde oraya soracağım oda olmadı internetten kendim alacağım konsolu kendim kaplayacağım saç kurutma makinesiyle
Düzenleyen KRATERYA - 12 Nisan 2015 Saat 19:03 |
|
ramses64_79
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ramses64_79
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eskişehir de çok profesyonel bir şekilde sıvı transfer yöntemiyle yapan bir abi var 150-200 tl civarı falan tutar galiba tüm parçalar. Facebooktan eskişehir KELEPİR26 grubuna girip sorarsanız bulursunuz burada yaptıran çok . Fabrikasyon gibi oluyur ve üste0lik desen konusunda kararsız kalacağınız kadar çok fazla seenek var maundan tutunda karbon görünümünün değişik türleri ve kamuflaj renlerine kadar. Kesinlikle tavsiye ederim aracımın muayene ve bakımını hallettikten sonra bende yaptıracağım ve bir aydır hala düşünmekteyim hangi karbon desenini tercih edeyim diye :-) Bu arada teybin ön paçası falan çok rahat çıkıyor elininiz biraz yatkınsa bu işlere.Bir iki adet ince torx tornavida tüm işinizi görür.
|
|
407 1.6 2006 executive
206 1.4 2004 x-line 206 1.4 2004 XT- HDİ |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |