![]() |
|
206 DİJİTAL SAAT ÇERÇEVESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 Saat 20:11 |
MERHABA ARKADAŞLAR ARACIMDA SADECE DİJİTAL SAAT ÇERÇEVESİ BULUNMAKTADIR RESİMDEKİ GİBİ 3 SATIR EKRAN EKLEMEK İSTİYORUM AMA ÇERÇEVE UYMADIGI İÇİN ÇERÇEVEYİ KESMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZCE Bİ SORUN OLURMU
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç kaç model her modele uymaz 3 satır ekran hele tek saat varsa 3 satır ekran zor.Siperlikle iş bitiyorsa onu kesmesi kolay yani en kötü yeni siperlik alırsınız :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
ARACIM 2002 XR MODELİ UYARMI :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Nadiren 2002 sonu ve 2003 den itibaren üretilen modellerle uyumludur.3 satır bilgi ekranları benim bildiğim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |