![]() |
|
206+ LPG/CNG buji tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 Saat 08:42 |
Merhaba Arkadaşlar ,
Aracım peugeot 206+ 1.4 2012 model Prins LPG'li 45.000 km 'de, 4000 km den bu yana LPG ile kullanmaktayım ve maaşallah çok memnunum ancak bir kaç ay önce servise gittiğimde aracın bujilerine baktırdım bir süre daha idare eder dediler değiştirmedim, bu aralar düşük devirlerde araçta çekiş gücü iyice düştü bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum, bujileri değiştirmek istiyorum aracıma uygun buji taviyesi alabilir miyim ? üzerinde ki orjinal buji ile mi devam etmeli ? Bosch bujileri nasıldır ? |
|
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu ürün uygunmudur arkadaşlar ,
Ayrıca bujiler değiştikten sonra her hangi bir kalibrasyon ve gaz ayarına gerek duyuluyor mu ? |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
![]() Düzenleyen offchu - 13 Nisan 2015 Saat 14:39 |
|
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosch iyi markadır ama ,orjinal bujiden şaşmayın derim araç güç kaybına ugrayabilir sizin aracın bujisi champion olması gerek bazılarıda bosch tek tırnak kullanıyor
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |