![]() |
|
Rölanti dengesizligi (Resimli) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2015 Saat 19:15 |
Aracimda ki kalan tek sorun,, agir bakimini herseyini yaptirdigim aracimda uzun suredir bi sikinti var ne zaman sanayiye gitsem sorun yok oluyo. Sorun su ki rolantide 3 5 saniyede araba kendini bi kasiyo birakiyo gibi zipliyo sanki motor bu icerden cok net hissediliyo ki dun lambalarda beklerken ilk defa oldu bu kadar arkadan bisey dokundu sandim. devir saatinde bi haraketlenme yok..ters hic bisey yok. Sanirim bu olay acik hava filtresinden sonra basladi . kelebekten tek bi boru ucuna filtre takildi. Orjinal filtre takiliyken iki tane kucuk boru cikiyordu o borular in ucu kapandi acaba o yuzdenmi ??
Düzenleyen koray.turan - 03 Nisan 2015 Saat 19:48 |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
++++
|
|
|
|
![]() |
|
106IM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde 106 var devir dalganlması oluyordu ve aracı titretiyordu baya sibop ayarı yaptırdım sıkıymıştı birisi ayarlatıp boğaz temizliğide yaptırınca dalgalanma hissedilir derecede azaldı aracdaki titreme düzeldi. Bi baktırın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Tesekkurler bi baktiricam bugun
|
|
|
|
![]() |
|
Welcome-Çağan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Welcome-Çağan
Selam arkadasdım gordugum kadarı ıle araç gazlı degıl. Benım 206 aracımdada bu sıkıntı oluyordu.
Ve bunu gazda ıken yapıyoruduk. Daha sonra benzınde kullandım ama fark ettıgımde benzındede yapmaya başladı. Daha sonra ustama goturdugumde bir sibap ayarı cektı ve araç duzelmıstı. Ama genede daha fazla bilgi almakta fayda var. Sıkıntı başkada olabılır. (Bu arada benım araç. ozellıkle 3 vites hızında giderken firene basıp yavaşlayınca ve durunca cook fazla yapıyordu bu olay) Belki aynı sorun olabilir. Saygılar.
|
|
Seninle Bir Randevumuz Var Bay 207 LeManS. :)
|
|
![]() |
|
106IM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Önemli Değil . Büyük İhtimal sorunun çözülücektir oda olmadı Oksijen Sensörü olabilir
|
|
![]() |
|
unnall ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: ordo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
kardeş, rölanti walfini spreyle temizle.serviste 350 tl istiyorlar.benim xs vardı.servis 350 tl çekti rölanti walfine.kibrit kutusu kadar bir parça.spreyle temizlet.devir saati iner çıkar titreme yapar.stop edecekmiş gibi yapar.birde motorun hemen yanında sarı yeşil bir fiş soket gibi bişey var.o gevşeyince de oluyor.usta spreyle temizledi walfi soketi de iyice takıp yerleştirdi 30.000 km gittim tık demedi.aracın hava sensöründe de olabilir.ilk 206 m da da rölanti arızası vardı.meğer rölanti değilmiş benzin bitti yolda kaldım sonra yakıt şamandırası hava yapmış.ondanmış.umarım bu bilgiler işine yarar
|
|
![]() |
|
unnall ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: ordo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
bahsettiğim sarı yeşil soket yüklediğin resmde motor yağ çubuğunun orda.o soketlerin ucunu temizle tekrar tak.onlar motor ısınınca gevşiyor.bazen esniyor.benim usta tekrar çıkmasın diye yapıştırmıştı.aracı satana kadar kar kış kıyamet rölanti arızalanmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Tesekkurler birazdan gidiyorum |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Tesekkur ederim insallah cozulur arik |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
O soketin gorevi nedir |
|
|
|
![]() |
|
fatihkaplan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkaplan
Merhaba benimde basima gelmisti rolanti motorunu degistirmislerdi duzelmedi lpg yi soktuk komple sonra yazilim yukledik ve lpg yi yeniden yeni tesisatla bagladik duzeldi. Alip alip verme yapiuordu benimki ek olarak.
|
|
42dec87
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bugün biraktim bakalim ne cikcak
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |