![]() |
|
17 jant'ta 55 yanak kullanmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Canberk35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 Saat 01:22 |
Hali hazırda kullandığınız lastikler bile doğru değil hocam. Yanılmıyorsam 207 için standart lastik boyu 185/65/R15. Şu an kullandığınız lastik ile aracın kilometre ile ilgili tüm bilgileri yanlış ilerler. Eğer söylediğim standart lastik boyları doğru ise, 17" jant için en uyumlu lastik 205 tabanda 45 yanaktır. Sapma bu seçimle çok daha az olacaktır. Diğer yandan 17 jant ile 55 yanak muhtemelen 207 davlumbazlarına biraz büyük gelecektir. Çok büyük ihtimalle kasiste ve yük altında sürtme yaşanacaktır diye düşünüyorum.
Düzenleyen Canberk35 - 20 Mart 2015 Saat 01:23 |
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de 205 50 17 kullanıyordum 207 ye o bile büyük gelir bence. aracın orjinal boyutları ile aynı yapman gerekir jant lastik ölçüsünü. jant lastik hesaplamadan bakabilirsin.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
tezmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracımda 17 jant var üzerinde 205x40x17 lastik var ,malum istanbul yollarında un ufak çukurda jant vuruyor.
bugun lastikçiye gidip 205x55x17 lastik alim dedim fakat 55 yanak çamurluğa sürtecek gibi geldi bana. 17 jantta 55 yanak kullanan oldumu? Teşekürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |