![]() |
|
307 OIL PRESSURE INSUFFICIENT HATASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Akdenizli82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2015 Saat 17:23 |
arkadaşlar bugün işten dönerken OİL PRESSURE INSUFFICIENT hatası
aldım...araba sürekli stop stop diyor yağ lambası yapıyor...hemen sağa
çektim ustayı aradım ama net bir şey diyemedi..allahtan eve cok yakındı
iniş aşağı yavas yavaş kontak açık bir şekilde evin önüne
yanaştırabildim kadar boş viteste ....internetten araştırdıgıma gör yağ
filtresi olabilir diyorlar..sabah usta gelip bakacak...bu durumla
karşılaşan olduysa lütfen yardımcı olsun..güneydoguda in cin top oynanan
biryerdeyim en yakın usta 100 km mesafede..rezil oldum
anlayacagınızz...
![]() |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yag varmı motor yagı yeteri kadar yağ az uyarısı o
|
|
![]() |
|
Akdenizli82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
![]() ![]() ![]() ![]() |
yag tam kardeş..ustanın da ilk sordugu oydu...yağ cubugu tam gösteriyor...zaten yağını değiştireli 4000 km oldu...
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
eğer yağ eksiltme yoksa sıkıntı müşürde olabilir...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
inşallah öyledir..ama yağ filtresinden şüpheleniyorum...dün hiç tanımadıgım köhne bir benzinlikten yakıt aldım..acaba onun yakıtıyla alakalı olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
yağ filtreniz orjinal değil ise ondan da yapar geneli bundan kaynaklı oluyo
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
inşallah yaaa..filtreyi değiştireyim yarın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
peki orjinal yağ filtresini nasıl bulacam..bir de yag filtresi kaçbinde değişiyor...10bin bakımına götürdüğümde yağ filtresini önceki bakımda değiştirdik 20 bin olunca değiştirelim demişti usta...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
pejo orjinal yağ filtresini sanayide bulabilirmiyim acaba?
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
valla peugeot parcaları saatan bı bayii varsa bulursun ruhsatını gotur şasi numarasından verırler ama orjinal istediğini belirt ben 10.000 de değiştiriyorum bekletmenin bi manası yok 20.000 kadar zaten ucuz bişey hemde yağ değiştiğinde değişmesi gerek hocam o ustadan hayır gelmez yeni yağa eski filtre takılırmı
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
inşallah yağ filitresindendir..bu şekilde ustaya kadar götürsem bir sıkıntı olur mu acaba
|
|
![]() |
|
hocam ne olcagı bılınmez fıltre tıkanmıstır ondan sorun verıyo olabılır yeterınce yaglama yapamıyosa pıstonlara yataklara zarar verebılır bısey dıyemem ama degısmesı gerekırdı bakımda onunda ılk defa gordum yenı yaga eskı fıltre takan usta
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
aslında filtre eski değildi..babam uzun yola gidiyorum diye değiştirmişti yaglama yaparken usta filtre yeni diye değişmemiş çünkü 1000 km felan olmuştu..
bu arada filtreyi değiştirdik şimdilik bir sorun yok gibi ama arada dit dit ses geliyor lamba felaN yanmıyor...o ne acaba çözemedim gitti |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |