![]() |
|
Bagaj kilitli kaldi. (206).. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2015 Saat 21:47 |
Herkese iyi aksamlar.. Aracimin bagaji bi suredir acilmiyordu kilitli kalmisti. Arastirdim ama gerekli cevaplari Alamadim. Az once arka koltugu indirip bagaja daldim:) ama bisey anlayamadim, bilgisi olan biri bana bilgi verebilirmi bagaji nasil acarim icerden aracim 206 bu arada keyifli forumlar
Düzenleyen koray.turan - 13 Mart 2015 Saat 22:02 |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilit motoru arizali bu arada arkadaslar. Ince bi ses cikiyor ve kapilar kilitlenmiyor icerden kitliyordum kapilari
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Upppp
|
|
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iç taraftan kilide ulaşabiliyorsanız küçük bir delik olması lazım oradan ince bir tornavida ile bastırın, o şekilde açılması lazım, bildiğim kadarıyla...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilit motorun arızalı değildir muhtemelen. Bagaj kapısında sorun olduğu için diğer kapıları da kilitlemiyordur. Kapının birisi açık olunca kumandadan kapılarin kilitlenmedigi gibi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Yarin denicem bakalim tesekkur ederim |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Kbagajdann kitlemeye bastugimda siyirma sesi geliyo o aparat bozuk belli de acmak lazim simdi para vermek de istemiyorum |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |