![]() |
|
206 Arka Emniyet Kemeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2015 Saat 19:16 |
|
Merhabalar. 206 Arka emniyet kemeri arada kilitleme yaptığı için değiştirmem gerekiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum. Orta ve sağ farkediyor mu bilmiyorum ama sağ arka kapı tarafındaki emniyet kemer sistemi lazım. Teşekkürler.
Düzenleyen yenice - 11 Mart 2015 Saat 19:17 |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Orta emniyet kemeri aracın eğimine göre saçma sapan hareketler yapabiliyor. Bozukmu yoksa eğimden dolayımı öyle olduğuna bi bak. Araç takla atarken kemerlerin kilitlenmesi için olan düzenek biraz hassas orta koltukta
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benimde arka orta koltuğun kemeri kitlenmiş açılmıyor nasıl çözeriz onu gevşemiyor bir turtu
|
||
![]() |
||
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
|
Hahaha. Benim sağ sağ koltuktaki de kilit gibiydi. Bir ara çek allah çek baya ugrastim olmadi. Gecen arkadaş bindi çekti takti yerine. Öylece bakakaldim. O değil 2 gün önce hatunum bagliyamadi kendini emniyetsiz hissetti. :) nasil iş anlamadim kafasına gore.
Düzenleyen kopiiilcan - 12 Mart 2015 Saat 00:18 |
||
![]() |
||
ondoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
Parçayı tamir ettirebilirseniz iyi olur. Yenisi ikili olarak pahalı diye biliyorum. Benim aracımda(307) sağ arka koltuk kemeri tutmuyordu. Yan sanayi bir ürünü bir usta oraya uygun bir şekilde hazırlayıp taktı. Orta yine aynı. 10₺ ücret aldı.
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
aracı hafif rampa yukarı park et, orta koltuğu yatırıp kemerin rahatlamasını sağla. Koltuğu yatırırken kemeri fazla boşlama dahada içeri gider. Benim sorunu bu şekilde çözdüm
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
deniyeceğim hocam sonucu yazarım yarın
![]() |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
Benim orta kemerde sorun yok sağ arka kemerde sorun var. söktük baktık mekanizma bozulmuş. merak ediyorum bu güne kadar kaç kere kullanıldı da bozuldu :)
|
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
|
Bu gün hallettim dediğinizi yaptım olmadı :) bi asıldım normalmem sinirden sonra düzeldi :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |