![]() |
|
307 Yolda her şey normalken stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Atknylmz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2015 Saat 11:52 |
Arkadaşlar acil yardım lütfen araçla seyir halindeyken sürat ne olursa olsun yol bilgisayarında düşük yağ benzeri bir şey yazıyor araba kendini kapatıyor göstergede stop yanıyor bir anda motor duruyor bir kez çok düşük hızda manevra yaparken bir kezde 70 km ile giderken yaşadım anlam veremiyorum yağ çubuğunda yağ var ayrıca paneldeki yağ lambasıda yanmıyor sorun ne anlamıyorum kendi kendine duruyor benzer durum yaşayanlarınız varsa yardımcı olun bilgisayar düşük yağ vs diyor çubuk ve arıza lambası normal
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sensörü bozulmuş olma ihtimali yüksek baktır bir elektricikciye tam sensörü nerde olduğunu bilmediğim için tarif edemicem.
|
|
![]() |
|
Atknylmz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
elektronik mi diyorsunuz yani motorla ilgili bir sıkıntı yok
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Yağ çubuğundan kontrol ettiğinizde normalse muhtemelen sensörle alakalıdır.motor kendini korumaya alıyordur. Ben elektronik bir durum olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Bu sorunu yaşamadan bir gün önce 3. viteste motor tekler gibi oldu tak etti bende bozuk olan debriyaj baskı balatasından dolayı sandım sonrada bu olayı yaşayınca bayağı bir korktum motorla alakalı bir sorun var diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |