![]() |
|
307 oil pressure too low |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
zalim722 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2015 Konum: BAKIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2015 Saat 22:03 |
|
307 oil pressure too low araba gazda iken bu uyariyi veriyo
|
||
![]() |
||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yağ basıncı çok düşük
|
||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||
![]() |
||
zalim722 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2015 Konum: BAKIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam yagini filtrelerini yeni degistirdim araba yurur vaziyetinde yapmiyoe sadeve bosa aldiginda yapiyor kac ustaya gosterdim.kimse anlamadi
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Orjinal filtresinin ismi nedir hocam rolantasini dusurup arac biraz bosta kaldimi istop ediyo
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Hocam bugun benzinde dedim ayni hatayi yine yapiyor rolantasini dusuruyor
|
||
![]() |
||
|
Hocam bugun benzinde dedim ayni hatayi yine yapiyor rolantasini dusuruyor bilgIsayara baglattim katalizator tikali olabilr nasil temizlenir
|
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Katalizator yag basincini.dusurme olasiligi varmi.arkadaslar
|
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
pek ilgisi yok bende de katalizör antipollution verdiriyor ama hiç bişeye bi etkisi pek yok, sadece soğukken benzinde tekletiyor. yağ basıncı düşük diyorsa ve yağ seviyesi de tamsa yağ pompasında falan bi sorun vardır. ihmale de pek gelmez.
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |