![]() |
|
206+ 100 derecede fan açması normal mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2015 Saat 19:11 |
Arkadaşlar geçen hafta sonu Erzuruma gitmiştim orası yokuşlu bir şehirdir aracı o gün çok sert kullandım şehir içi olduğu için 1 2 viteste sert kalkislar yaptım şehir içinde hararet 100e çıkıyor normalde buraya kadar sıkıntı yok 100u çok hafif geçti ve araba ilk defa fan açtı sesi duydum ve birşey olacak diye korktum aracı çok sürmeden yanastim kaput açtım stop ettim bekledim 5 dk sonra çalıştırdım devam ettim şehir içinden çıktım araç geri 70e düştü sıkıntı olmadı? Fan açması normal midir arkadaşlar? Birde böyle bir durumda ne yapmam gerekir? Stop etmem doğru muydu?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal bir durum bence korkacak birşey yok. Fanin görevi odur zaten. önemli olan sınıra çok yaklaşmaması. Eger su kacagi veya aracın susuz kalması radyotorun delinmesi gibi bir durum yoksa stop edilmez çalışır vaziyette rolantide beklenir
Düzenleyen talip206 - 27 Şubat 2015 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Yani kırmızı yere mi çok yaklaşmamasi? O şekilde kullanmaya devam etsem sıkıntı olmayacak miydi yani? Tam olarak kaçı geçerse arabayı stop etmeliyim?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
Kırmızı çizgiye kadar yolu var. Zaten durman gerekecek kadar ısınırsa araç uyari verir.ekranda stop işareti yanar soner. Bildiğim kadarıyla fan 110 civarında açıyor kendini.
|
|
![]() |
|
Hımm anladım 100 ü geçmişti ama çok az demekki 110 yaptı o ara.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |