![]() |
|
Clio 2 hb mi Megane 1 coupe mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 15:18 |
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar. 1 sene kadar önce 2000 model 206 Roland Garros'umu sattım, o günden beri pek aktif olamadım forumda iş+okul falan derken. 206'ımdan sonra 09 model astra 1.3 cdti kullandım ama ailem ev aldığı için 2 gün önce aracımı sattım.
Öncelikle bütçem maksimum 15.000TL çok az zorlayabilirsem 15.500TL daha fazlası imkansız gibi bir şey malum ev durumundan. Bu kadarını koparabilmem bile güzel ![]() Şimdi tavsiyeleriniz başka markalar modeller de olabilir elbet ama ben bu ikisi arasında kaldım. 206 yine aklımda olan araç ama bütçeme göre temizi çok zor, ve açıkcası aracım bana çok sıkıntı çıkardı bu yüzden tekrar 206 almak içinden gelmiyor doğal olarak... 2.0 araç düşünmüyorum yakıt durumundan. Performans inanılmaz önemli değil, biraz komfor olsun (bu paraya ne kadar olabilirse artık) bir de genç olarak binerken keyif alayım, sadece eşek gibi binmek istemiyorum tek isteğim bu. En az 2-3 sene kullanacağım bu arada aracı. Hemen al sat ile işim olmaz. Benim ilk tercihim megane coupe oldu tabii olarak görünüşten dolayı. Ama ortalıkta dolaşan bu saçma "travesti arabası-gay arabası" muhabbeti canımı sıktı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Clio hb ise piyasası ile sanırım öne çıkıyor siz daha iyi bilirsiniz. Heeer türlü tavsiyeye açığım, en geç 10 gün içerisinde araç almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizden daha hızlı bir forum da yok gözümde o yüzden sizin tavsiyeleriniz vs önemli. Ankarada olursa araç iyi olur şehir dışına çıkmam çok zor. Link vererek de öneride bulunabilirsiniz. Keşke param 307ye yetse hiç düşünmem çok seviyorum onları ama malesef ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Megane Coupe iyidir ya cliolarda görüntü ve konfor yok pek
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen ben de görüntü beğenmiyorum zaten clioda... Aklım coupe'de zaten tek ben kullancam nadiren arkadaşlarım biner, bi kız arkadaşım var genelde ikimiziz. Coupe olması sıkıntı değil yani.
Bilmiyorum işte en yakın arkadaşım karşı çıkınca kafam karıştı, ne işin olur megane coupe falan diyince biraz araştırdım hakkaten de o bahsettiğim kötü ünü var aracın... |
|
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
valla kafanıza yatıyorsa arac alın icinizde kalcagına kim ne diyebilir içinde oturan insan olunca sahsen begendiğim bir arac ve bir tanidigimda yeni aldı cok memnun sunrooflu filan karar sizin
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Megane coupe. Opel tigra. Bu araçlar benimde çok hoşuma gidiyor, zamanın birinde tam almaya niyetlendim ams o saçma sapan laflardan dolayı vaz geçtim.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Tek kapı clio lar bulunmaz mı o fiyatlara ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
clio al bence ama tabi ki siz bineceksiniz seçiminizi iyi yapın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Mnc106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Kimseye bakma kardeşim milletin ağzına bakarsanda peugeot dandik araba alınmaz binilmez ama hepimiz mutluyuz kimseye göre bişey yok Megane Coupe ben 106 almadan önce araştırıyodum içi falan güzel yapılı araba ama bagajı yok denecek kadar küçük arka kelebek camlar otomatik falan güzelini bul ve al hiç kaçırma önemli olan senin keyfin bakma millet konuşsun..
|
|
1♡6
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Tabiki MEGANE COUPE 106 almadan önce çok araştırdım saatlerce tlf ilan sahiplerinle konuştum ama hep kazalı çıktı arabalar o yüzden nasip olmadı ama hala içimde uhde megane coupe ...
Travesti arabası falan değil saçmalamasınlar temizini bulursan sakın kaçırma derim...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Dün okulda bir arkadaşımla konuştum, ev arkadaşı 2 senedir kullanıyor 1.6 16valf megane coupe. Hiç tavsiye etmedi. Arkadaşım 1 senedir elinden çıkarmaya çalışıyor satamadı dedi. Yakıtı çok fazla dedi. Bizimki de kazasızını çok aradı bulamadı en son bunu aldı ama bin pişman dedi iyice soğudum megane'dan.
Tasarımını çok çok beğeniyorum. E 15.000e alacağım araba da sırf bir yere götürsün getirsin diye alınacak bir araç olacak. En azından coupe olsaydı severek binerdim clio'ya ısınamadım bir türlü. 1 haftadır da clio bakıyorum ama fiyatlar gıdım gıdım yüksele yüksele 20.000lere gelmiş anlamadım ben bu işi. Daha 10 gün önce en temizi 16-17 istiyordu. Piyasanın şu an düşüşte olması gerekmez mi? Düzenleyen ufuk91 - 24 Şubat 2015 Saat 15:49 |
|
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ARABA LEŞSE TABİKİ SATAMAZSIN AMA ARABAN BEBEKLER BEBEĞİDİR SATILIK DEDİĞİN AN GİDER ..
BU MEMLEKETTE NELER NELER SATILIYOR MEGANE COUPE Mİ SATILMIYOR GÜLERİM BEN BUNA ... BEN ŞİMDİ TERTEMİZ BİR TANE BULUCAM 106 HEMEN SATAR ONU ALIRIM BU KADAR NET DİYORUM ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |