![]() |
|
Arkadaşlar en cok nerden lpg alıyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2015 Saat 20:29 |
Ben sürekli powerwax lpg kullanıyorum arkadaslar arıza ışığı yakmıyor.Nasıl bilirsiniz bu istasyonu siz hangisini kullanıyorsunuz
Düzenleyen vpro - 20 Şubat 2015 Saat 09:36 |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bilmiyorum öyle bir istasyon. wax cila demek değil mi ya:D ben bpden şaşmam, lukoil de oldukça iyi. po ise rezalet, opet de çok pahalı.
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Duzenli olarak bp
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bp
Bide kampanya yaptı ki bizim evin orda ki. her yerde 2.25 civarı ben 1.99 dan alıyorum ![]() |
|
![]() |
|
Mnc106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Opet aygaz başarılı
|
|
1♡6
|
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
bp den alıyordum ancak son zamanlarda rölantide titreme vardı. Yakıttanmıdır diye shellden almaya başladım ne titreme kaldı ne bişey. 3 kuruş fazla olsun dert olmasın.
|
|
![]() |
|
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Yeni lpg taktırdığım için çok bi tecrübem yok ama genel olarak duyduğum opetin diğerlerine göre kalitesiz olduğu ben milangazdan alıyorum 1.88'e.
|
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Opet katkılı otogaz olduğundan ben kullanmıyorum,
PO tercih ederim yoksa milangaz.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aygaz alınca sanki benzinde gidiyormuş hissi veriyor gerçekten iyi gibi ama katkılı olduğu için tavsiye etmeyenler var. En berbat gaz Petrol Ofisinde diyebilirim ne zaman oradan alsam arıza ışığı yakıp arabanın çalışmasını bile değiştiriyor. Farklı istasyonlardan da denedim petrol ofisi hep sorunlu gibi. Shell iyidir.
|
|
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Shell den alıyorum sürekli aynı istasyon. Opet Aygaz da daha performanslı oluyor katkılı olduğunu söylüyorlar. Fakat shell in gazı Opetten uzun gidiyor.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
medikal park göztepe yanında eski bp'den lt 1.84 tl ve milangaz :)
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Yakıtı shell den akılı kelden alacaksın demişler
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Arkadaşlar bp hangi marka gaz satıyor? Yoksa bp diye gaz mi var? Ben aygaz alıyordum katkılı diye almamaya başladım sonra termoda çok ucuz gaz buldum uzun bir süre ordan kullandım. Bi kaç kere po dan aldim po nun gazı iyiydi çekiş artti. Ucuz aldığım gazdan daha fazla km götürdü.
|
|
![]() |
|
Kardeşim orayı bende duydum fiyatı çok iyi istanbul a göre. Bi arkadaşım da tavsiye etmişti orayı |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
tabii ki kendi gazını Bpgaz. çok da iyi. benzinden bi farkı yok.
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Bp denk gelirse deneyeceğim o zaman. Erzincanda hiç dikkatimi çekmedi bp. Katkılı mi peki?
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bp kesinlikle tavsiye ederim.Ama benzini shellden alın derim.
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
ilk aldığımda Opette fulledim tüp ve benzini 2.08 TL tüp 4.38 TL benzin
Tüp ile 250 km yol yaptım ve bitti tam sonuna kadar tekrar POgazdan fulledim 40.50 TL yani 21.50 litre aldım yaklaşık 16 Kuruş yaktığını gördüm OPET Pahalı geldi bayağı PO gazı deneyecem şimdi ne kadar yaktığını bu arada 250 km yolun yaklaşık 150 km şehirler arası yolda yaptım 100 km şehir içinde yaptım
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Öğrenci olunca en ucuzunu kullanıyorum ben mecbur Lukoili çok methettiler 3 gundur alıyorum baya baya iyi eskisine göre bariz gittiğim mesafe arttı hava basıyordu galiba eski istasyon 1.89 burdaki lukoil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |