![]() |
|
aracımın eski sahibi sahiplerini arıyorum( çok zor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2015 Saat 10:36 |
selam arkadaşlar 2002 model otomatik Peugeot 206 colorline aldım.aldığımda 77000 km deydi. şimdi benim problemim şu aracın eski bilgileri yok (triger değişimi, şanzuman yag, selonoid değişimi gibi. Belki forumda aracı bilen vardır.(bir umut) Aracımın eski plakaları 07 LH 206 VE
07 CYD 58 ANTALYADA ARACI BİLEN VARMI ACEP
|
|
![]() |
|
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimkisi denizde kum tanesi aramak ama bi umut işte:)
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Servise sormak lazım oralarda belki çıkar bişeyler
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
Hicbisey yapilmadi kabul edip bakima sokacan arabayi .ne var ne yok cikar ortaya .. Benim arabanin sahbinin nosu adi sanı varda hicc muhatap olamicam .. |
|
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
|
![]() |
|
ysf_syfttn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysf_syfttn
100.000^DE TRİGER SETİNİ DEĞİŞTİR SEN GARANTİ YOLA BAK ;)
|
|
Sıkıntı Yok Herşey İdeal...
|
|
![]() |
|
triger 100 000 de mi değişmesi gerekiyor.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
90-100 bin km triger degisimi icin uygun, ihmal etmemek lazım.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |