![]() |
|
206 arka kapı hoparlör tesisatı varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2015 Saat 16:31 |
Arkadaşlar 2004 hdi xline aracımda arka kapılarda hoparlör yok, takmaya karar verdim fakat arka kapıda hazır bir tesisat oluyor mu? Eğer yoksa nerelerden kablo çekmemizi tavsiye ederseniz yada orijinal de arka kapıda hoparlör olan modellerinin ki nereden geçiyor ?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl anlatsam bilemedim :D
Alttaki resimdekine benzer bi soket var tüm kapılarda kapı elektrik aksamı ile şasenin arasındadır bu soketten hoparlör elektrik aksamı geçer. İlk önce döşemeleri sök fazladan kablo var mı diye bak varsa kontrol et hoparlör için mi olduguna eger varsa işin cok kolay ama yoksada kolay.Ben kapı altlarına led yaparkenki uygulamamı anlatacagım sana işini kesin görür. İlk Önce kapı döşemesini sökelim sonra bu gösterdiğim soketi sökelim.Soket somun gibidir.Çevirerek üstündeki parçayı sök sonra çek soket gelir eline.Sonra Döşemenin içinde biraz pay bırak ve kabloyu bu soketlerden geçir. Emniyet kemerinin baglı oldugu döşeme çektiğin zaman sökülüyor içerden onlarıda sök ama tamamen dısarı alınmıyor onu söyleyeyim sonra kabloyu buralardan alt halı döşemesine indir. Sonra kapı iç fitillerini sök kabloyu döşemenin altına yerleştir ve halı altından teybin arkasına gelip hoparlör baglantılarını yapabilirsiniz. Görsel olmadıgından fazla anlatamadım.İstersen çarşamba günü görsel Şekilde anlatırım ozaman anlarsınız. Yukarda bahsettiğim soket: |
|
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Çarşamba günü video şeklinde anlatabilirim size şuan aracım yanımda degil. ozaman kesin anlarsınız yani sorunsuz biçimde halledersiniz ben 4 kapı kapı altı led için sabah 8 de indim aksam 6 da bitirdim 2 saat yemek molası verdim sizzde 3-4 saate yaparsınız hava sogukdu ben yaparken dondum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler anladığım kadarı ile tesisat yoksa sizin dediğiniz gibi yapacağız. acalem yok zaten önce tesisat varmı onu çözmem lazım sonra nasıl bir şey takacağız. bekleyebilirim.
|
|
![]() |
|
Tamam sorun degil halledersiniz.Ben kapı döşemelerin altına led yaparkenki işlemi sizde hoparlör işlemi olarak yapacaksınız.İşlem fazla zor degil ben hiç bi yere danısmadan bakmadan girdim işe nasıl söküldüğünü bile bilmeden söktüm malzemeleri ama emniyet kemer tarafını geri toplarken kemer ya kabloya takılıyor bişey oluyor geri gitmiyor bazen onu da söküp tekrar yapıcam ozaman videoda çekerim sizin işde aradan çıkar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
selamlar aynı durum bende de var. arkada hoparlör yoktu. ses sistemi yapan bir yere gittim bunların tesisatı içerde hazır oluyor sadece hoparlör takarız demişti. fakat cok para istediği için kalsın dedim. ön sol hoparlörden ses gelmiyordu adam 100 tl istedi. bende gittim sıfır orjinal hoparlörü 20 tl ye aldım kendim taktım
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
benim araçta x-line kablo tesisatı vardı ön kapılara jbl 608c component takımı taktım arka kapılara jbl 508c component takımı taktım çok memnunum
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Samet Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Merhaba arkadaşlar ben de aracımın arka kapılarına hoparlör takmak istiyorum yalnız tesisatı yok monalos arkadaşım video yayınlayabilirim vs demiş bunun için nasıl yapılır bölümüne bir şeyler paylaşsak fena olmaz. Ben yakın zamanda yapacağım ama bir kaç bilgi olsa yardımcı olur bana. Teybin arkasından filan nasıl nereden çekeceğiz kabloları.
|
|
![]() |
|
Samet Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Hatta led olayının nasıl yapıldığını paylaşırsanız onu da yapabilirim.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Normalde arka kapılarda fabrika çıkışından hoparlör olmasa bile kablo tesisatı çekili oluyor büyük ihtimalde vardır çoğunda var.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |