![]() |
|
peugeot 206 Kalorifer calismiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2015 Saat 23:12 |
Merhaba arkadaşlar kalorifer in ampulleri patlakti onlari degostirmek icin açtım fakat son anda kapatirken ortadaki açma ve kademe işlevini gören düğme fırladı ve yerine takincafa kademesi gitti ve kalorifer calismiyor acaba noldu yenisinimi almak gerek isiklar yaniyor suan fakat acma tuşu calismiyor.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük ihtimal tus dagılmıs onaymaya calısın olmuyorsa yenısını almak gerekli diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
![]() ![]() ![]() ![]() |
200 tl civari yazıyor internette baya pahali acaba cikma filan nerden bulurum ya yarin elektikciye gostereyim bi bakalim ne dicek tus boşa dönüyor gibi kademesi yok ve açmıyor kaloriferi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Kimse bilmiyor mu ?
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Forumun üst kısmında sponsorlar var onlara bi sorabilirsin yedek parçaçı ya filan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
İnternetten parça alma internette daha pahalı. Peugeot 206 için sinyal kolu baktım internette 250 350 lira arası vardı hep. Gittim ümraniye sanayide girdim parçacıya 90 TL ye orjinal valeo aldım çıktım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Arkadaşlar düğmenin yayı atmis onu taktim kademe geri geldi kalarufer çalıştı fakat arka cam cozücü takili kaliyor sanirim isik sonmuyor tus çalışıyor ama isik sonmuyor ?
|
|
![]() |
|
Bastıgında ışık yanar düğme geri gelir.tekrar bastıgında kapanır.
açıp kapamada röle sesi gelir o sesi duyuyormusunuz.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |