![]() |
|
206 GTİ TOPLAMA ACİL BİLGİ YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bride61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 12:32 |
ARKADAŞLAR ARACM 206 GTİ 2004 MODEL OLUP EVİN ÖNÜNDE SİGORTADAN ÇIKAN BİR ATEŞ SONUCU ALEV ALDI VE MOTOR KISMINDAKİ TÜM PLASTİK AKSAMLAR YANDI ARACI TEKRAR TOPLİYCAM BANA YARDIMCI OLABİLCEK ARKADAŞLAR VARSA ÇOK MEMNUN OLURUM. MOTOR BLOGU VE ÜST KISMI VE ŞANZUMAN HARİÇ EMME MANİFOLTU MOTOR BEYNİ ARAÇ TESİSATI VE AKLINIZA GELEBİLCEK TÜM PLASTİK AKSAMLAR LAZIM YARDIMLARINIZI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük geçmiş olsun aracınız da kasko yokmuydu acaba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bride61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
TEŞEKKÜRLER 10 YAŞINI DOLDURDUĞUNDAN KASKO YAPAMADIK KASKO YOKTU HERŞEY BİZE KALDI
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
anladım ergo yapıyordu 12 yasa kadar da neyse inşallah eski haline getirsiniz
bu arada 1 den fazla aynı konu açmıssınız , 1 konu yeterlidir çoğaltmayınız teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |