![]() |
|
herkes bir bakabilir mi düşünceler lazim acil.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 00:16 |
Simdi gri x design aracima yan sanayi sis fari taktim fakat bir tarafi su aldi bozuldu tampon alt taraflarindada surtukler filan mevcut bir tanıdığım xt aracina gti tampon takacagindan dolayı tamponunu satıyor orjinal tampon orjinal sisler bant +opel astra h lip dahil 200 tl ye bırakcak bana renkler filan herseyleri ayni araclarin sizce aliyim mi ? Çünkü almasamda ilerde gti tampon koycam kargo boya + lip filan daha pahaliya geliyor hemde yan sanayi olcak düşünceleriniz önemli birde alacağım tamponda nerdeyse czik dahi yok...
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gti tamponu bilmem ama sadece sis için o tamponu almaya gerek var mı tartışılır.
Ben lipe karşı birisiyim. Lip her zaman tehlike kaç tane arkadaşım lip takıldığı için tampon kırdı. Orjinal lip kararınca. Senin tamponun kötü durumda ise durum farklı. Onu düzelttin boyattın orjianl sis buldun desen 200ü geçer. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Madem masrafa girecen GTİ olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Alacağım bu ![]() Buda benim tampon koselerinde surtukler var sis su almis vaziyette hemde sisler sonradan olduğu icin azda olsa aciklik var zaten yaza gti tampon alcaktim en azindan yan sanayi onu almaktansa orjinal boyalisi dha mantıklı geldi |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
bence fuzuli masraf kardeş... hiç elleme derim..
|
|
![]() |
|
rhombeus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2014 Konum: KDZ.EREĞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
gti tamponun davlumbazıda farklı çamurluktan ziyade davlumbaz sırıtıyo kendimden biliyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |