![]() |
|
mavi zenon tahminimden daha iyi oldu.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 Saat 11:29 |
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel durmuş...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
Mnc106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nereden temin ettin dostum xenonları güzelmiş bende düşünüyorum ama
|
|
1♡6
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
05336502840 ara gunicinde kargoya veriyo 3 gun icinde elinde oluyo fiyatta onnumara uygun kisalar 80tl sisler 80 tl kargo 10tl 170 tl gibi uygun bi fiyat normalde tekine 150 tl istiyo aksesuarcilar |
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
resimdenmidir bilmem ama çok feci göz alıyor; dikizden sana bakanların güvenliğini tehlikeye atma ihtimalin var..
|
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
denizci33 Kesinlikle katılıyorum. Ben de tam bunu hatırlatacaktım. Arkadaşlar lütfen mercekli değilse farlarınız xenon olayına girmeyin. xenonun mantığına ters bir kere. O kadar yüksek kelvinlik şiddetli ışığı mercek olmadan yola odaklamazsanız hiç bir işe yaramaz. Etrafa dağıtır durur hem siz sağlıklı bir görüş elde edemezsiniz hem de karşınızdan gelen ya da önünüzde seyir eden sürücülerin görüşünü aşırı şekilde etkilersiniz. Ben şahsen hiç iyi anmıyorum. Ayrıca farınızın içini de camını da karartacak sarartacak o bir zaman sonra. Çünkü direk yüksek ısıya maruz bırakıyorsunuz içindeki nikelajı. Modifye tuning eğer doğru yapılırsa makbuldür size keyif veren başkalarına zararı varsa makbul değildir diye düşünüyorum.
Düzenleyen SpEEdy - 12 Şubat 2015 Saat 18:40 |
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
Far camlari karartilmis zaten oyle fazla rahatsiz etmiyo karsidakini fotoraftaki kadr parlak degil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |