![]() |
|
PEUGEOT 206 YOLCU AIRBAG KAPAĞI (ORJİNAL) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2015 Saat 21:16 |
Merhaba arkadaşlar,
Yolcu Airbag kapağı çatladı, hoş bir görüntü durmuyor. Piyasayı biraz inceledim de gerçekten pahalı bir şeymiş. Orjinal veya orjinale yakın yan sanayi ürünleri uyguna bulmama yardımcı olur musunuz ?
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pejo markette 200 tl mi ney sanırım eger catlak büyük degilse yapıstırabilirsin genelde herkes öyle yapmıs benımde öyle mesela şimdi ki piyasakilerin bi sıkıntısı da airbag yazısı yok kapakda
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Evet malesef pahalı ve Airbag yazısı yazmıyor. Peugeot'un hastalığıymış bu. Bir çok önemli parçası ucuzken bu parçanın 200 küsür olması çok saçma. Öneri için teşekkürler. |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
öyle bende ilk aldgımda farketmedım bi baktım yapıstırmıslar ama güzel yapamamıslar kenarlarına tasırmıs , iş degil o kapagı bulsanda değiştirmesi bela her vida sökülüyor en arkada bi vidası var ona erişmek mümkün degil bak buda söküp yapmaya kalktı ama o vidaya erişemediği için yapıstırdı :D
206 yolcu airbag nasıl sökülür (Resimli)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
http://tr.aliexpress.com/item/Peugeot-206-C2-ballonets-original-decorative-cover-black/32265718251.html
istediğin kapak burda airbag yazısıda var
|
|
![]() |
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı yerden benim 206nında çatlaktı.. yapıştırıp bindim sıkıntı olmadı.. 4 yıl kullandım
|
|
![]() |
|
en nazik yer orasıymıs bazen dizini filan koyuyor binenler onlar sonra çatlıyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen aynen.. öyle de oturması çok rahat olurdu yaw.. 307de olmuyor :)
|
|
![]() |
|
:) aynen iyi oluyor da ben kimseye yaptırmıyorum yalan yanlış kaza yaparız airbag o halde patlasa nolur , herkese bu şekilde tarif ediyorum bırakıyorlar yapmayı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
206larda kronik bir sorun bu. hassas bir bölge, yolcunun diz dayaması ile ufaktan baslar zamanla büyür.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |