![]() |
|
307 arka cam düğmesi yapışkanı.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 Saat 18:42 |
arkadaşlar meraba biliyorum çok konu açıyorum ama napim :) sormak istediiğim benim arabanın arka cam düğmesinin pencere şeklinde ki yapışkanı yok bunu nasıl yaparım veya nerden bulurum.. düğme alayım desem 40 tl ama düğme sağlam.. alternatif arıyorum ucuz..
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
palarec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı sıkıntı var
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Çözüm bulursak paylaşalım burdan |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arka camlarrrrr manuellll :))))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
o zaman sende sıfır sıkıntı :)
|
|
![]() |
|
ulas81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
siyah elektrik bandı, falçata ve biraz el becerisi ile olabilir ;)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
onlar var o sıkıntı değil de sorun onlarla hallolmaz.. çünkü düğmenin cam işareti yok orası delik.. siyah bant çekersem tamamen kapanır..
|
|
![]() |
|
gungor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
boşver yaaa keşke tek sorunun bu olsa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |