|
307 arka cam düğmesi yapışkanı.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 Saat 18:42 |
arkadaşlar meraba biliyorum çok konu açıyorum ama napim :) sormak istediiğim benim arabanın arka cam düğmesinin pencere şeklinde ki yapışkanı yok bunu nasıl yaparım veya nerden bulurum.. düğme alayım desem 40 tl ama düğme sağlam.. alternatif arıyorum ucuz..
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
palarec
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede aynı sıkıntı var
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
Çözüm bulursak paylaşalım burdan |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arka camlarrrrr manuellll :))))
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
o zaman sende sıfır sıkıntı :)
|
|
ulas81
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
siyah elektrik bandı, falçata ve biraz el becerisi ile olabilir ;)
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
onlar var o sıkıntı değil de sorun onlarla hallolmaz.. çünkü düğmenin cam işareti yok orası delik.. siyah bant çekersem tamamen kapanır..
|
|
gungor
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
boşver yaaa keşke tek sorunun bu olsa
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |