![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2015 Saat 16:05 |
Şubat ayının 15 ine kadar gokhan@peugeotturkiye.com adresine aracınızın resimleri ve yaptırdığınız uygulamaları ses-bodykit-iç ve dış modifiye - jant&lastik diye ayırarak yazarsanız başvurularınızı kabul edip, ayın 20 sinden sonra ayın 28' ine kadar anketle seçeceğiz.
Ayın aracı seçilen araç 1 ay boyunca ana sitemizde ilgili bölümde sürekli yayınlanacaktır. Başvurularınızı bekliyorum. Not: İllaki aracınızda bodykit, ses sistemi vb. her işlem olmak zorunda değildir. Mümkün olduğu kadar çok resim gönderiniz. Minimum 4 adet
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() |
ocak ayı anketinden beri niyetleniyorum kısmetse mart ayı anketine katılacaz :)
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
T€K€ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() |
Face kullanmadan image yuklemenin bir yolu varmi varsa paylasirmisiniz.tşk...
|
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() |
Nisan-mayısa hazırlıycam ozaman inşallah katılırım :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() |
Benmde arac daha tam hazir degil tamiriyle ugrasmaktan aksesuarasira gelmiyo;))
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() |
Abilerim arabalariniz ne durumdaysa o sekilde atin cogunluk eglence cekisme olsun bizde araci hazirlicaz ama şimdi nasilsa oyle koycaz yarismalarda katilim cok cok düşük olduğu kadar koyun... kimse yanlis anlamasin yada ustune alinmasin ben aklimdakileri yaziyorum sadece.
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() |
Yolladim geldimi acaba resimler
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
gelmedi tekrar gönderebilirmisin
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() |
Fotoları yolladım bilgine.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
![]() |
bu ay yüksek katılım bekliyoruz
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() |
Cumartesi bende gönderiyorum yer ayirin
![]() |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Forevery ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() |
Mayisa insallah benim aracda katilacak suanda kozmetik hasarlari var :(
Bu arada konsolda catlaklar var ne yapilabilir acaba ? |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() |
gönderdim patron
|
|
![]() |
|
![]() |
nerelerde acaba çatlaklar fotograf koyarmısın
|
|
![]() |
|
Forevery ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() |
Suan veksemde belli olmaz hocam malum hava karanlik burada yarin sabah insallah cekerim
|
|
![]() |
|
![]() |
katılımlar geliyor yenilerinide bekliyoruz
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() |
Bu ankette bende varım
![]() |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() |
Bu eski ayın araçları ve kazananları siliniyor mu acaba? Aslında bunu bi başlık olarak ekleseniz olmaz mı konu olarak aramak yerine direk ulaşabilsek. Ya da varsa ben bilmiyorum :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() |
ayın araçları için bir başlık açtım : http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=185&title=ayin-araci
katılımcılar daha veritabanında kayıtlıda herkesin kullanımına açmadım
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() |
el8ne saglik kardesim guzel olmus bence. |
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |