|
406 hdi rolanti sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cveneburi_28
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cveneburi_28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 Saat 15:13 |
Merhaba arakdaşlar. 2001 model 406 HDI ST sahibiyim. Aracım 160 bin kmde . Bu aralar canımı sıkan bi durum var. bu konuda bilgisi olan yada daha önce aynı şeyi yaşamış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Sorunum şu ; arabam rolantideyken devir yükseltiyor. normal devri 900 iken 1500 devirlere kendi kendine çıkıyor sonra kendi kendine normal seviyeye iniyor. ilk zamanlar arasıra bunu yapardı ama şimdi daha sık yapıyorüstelik daha yüksek devirlere çıkıyor şimdi. seyir halindeyken bile gazdan ayağımı çekip devriyaja bastıgımda sanki gaz basarmışcasına araba bağırıyor 3000-3500 devirlere çıkıyor kendi kendine. arabama aşığım çok seviyorum ama bu arıza yüzünden moral kalmadı bende. hangi ustaya gitsem sorcam doğru düzgün bişey demiyorlar. yardımcı olabilecek birileri varmı acaba ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |