![]() |
|
206 Direksiyon Kumandası Soketini Bulamıyorum ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2015 Saat 21:09 |
|
s.a arkadaşlar ben 206 nın direksiyon kumandasını pionner teype uyarlamak istiyorum internette yurtdısında parçalar var ama 60 70 tl fiyar istiyorlar. bugun elektronikci abimle dirençlerle yapıcaktık ama araçta direksiyon kumandasından gelen soket yok bulamadık siz nerede oldugunu bliyormusunuz ufak bir soket olması lazım. resimler aşagıda sadece o kadar kablo var.
http://hizliresim.com/N9JvaX http://hizliresim.com/ayRO9Q http://hizliresim.com/YjRXnZ |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Soket yok. Kumanda kolunu cikartip uclarini yapacaginiz module baglayacaksiniz.
|
||
![]() |
||
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
soket yoksa orjinal teypi baglayınca nasıl çalısıyor peki ?
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Sinyal kolu bsi beynine bagli. Buraya giden komutlar sinyal olarak teybe tek kablo ile iletiliyor. Teybin iki soketi var. Birisi hoparlorlerin digeri guc ve sinyal kablolarinin oldugu. Oradaki sinyal kablosu ile.
Yurt disinda satilan modulden aldim kullaniyorum. Iceriginde atmega chipli bir sistem var. Bu gelen sinyali ayristirip teybe gore gonderiyor. Dusundugunuz kadar basit bir sistem degil. Atmega chipi alip sistemi cozmeniz ses sistemi parasinA cikar. Eger daha basit olan pioneer semali sistemi yapacaksaniz 10 direnc ve 2 diyot kullanacaksiniz. Direksiyon altinda 2 torks vidasini cikartip plastigi indirin. Sinyal kollarinin bagli oldugu bir com2000 yapisi var. Kumanda kolunun arkasinda centik olacak onu iceri dogru ittirip kolu cikartin uclari kabloya lehimleyin onuda yapacaginiz module, |
||
![]() |
||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
siz ne kadar kadar ödediniz modül için?
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
![]() |
||
|
39sterlindi 2012de 97tl gibi bisi odemistim |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
|
Anladm bizde direnclerle yapicaz forumda şema var.direksiyon alt kapagini sokmustum ama birlesikti direksiyinda nasil cikacak diye dusundm.peki pionner ekranini 206 nin ekranina okutamayiz degil mi direncle olacak is degil |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |