![]() |
|
206+ Comfort Angel Far Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Mikalgabirtae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mikalgabirtae
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2015 Saat 21:59 |
|
Arkadaşlar hepinizin arabasında birbirinden güzel mercekleri farlar var satışıda çok var piyasada ama bu 206+ lar için mercekli far göremedim ben hiç. Bunlar özel olarak mı yapılıyor , mercekli far yapmak istiyorum şık birşeyler ama ne tavsiye edersiniz.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu tartisma yillardir var. Bir cok baslik acildi. 206+ ara bir model. Belli basli ulkelerde satisi var. Kisa bir uretim bandi var. Bu yuzden halen aksesuar konusunda kisir bir arac. On kisim bilhassa on camin altindan devami 207 ye benzerlik gosteriyor. Bir cok parcasi 206ile ayni iken 207ninde gorsel motifleri var. Ama 207de degil iste. Fari 206+ icin ozel uretim bir far. 206 ile alakasi yok. 207ninkine cok benziyor ama yapisi ve baglanti yerleri cok farkli. Kisir arac oldugu icin de ozel bir far yok. Genelde ic karartma yapiliyor. Fari sokup camini ayirip nikelajli kismi mat veya parlak siyaha boyayabilirsiniz. Bu baya farkli bir hava katiyor. Bunun disinda tercihinize bagli olarak, hella bosch tarzi kaliteli bir set mercek alip uygulayabilir veya cin isi hazir merceklerden kullanabilirsiniz. Cin isi olanlar farin yuvasina tam oturuyor kesme bicme olayi yok. Bunun yani sira kendi tasariminizi da yaratabilirsiniz. Gunduz fari modulu olusturup keyfi bir gunduz fari doseyip farklilik katabilirsiniz. Benim aklimda var parcalar hazir ama maddiyat olmadigi icin alip baslayamiyorum. Aklimda quad xenon dedigimiz cift bi-xenon mercek kullanmak var. FAr da uzunlarin oldugu ic kisma 2.5" park ve kisa huzmenin oldugu parabole 3" bi-xenon mercek koyacagim. Ayni zamanda bir kac gunduz fari tasarimi var aklimda. |
||
![]() |
||
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok doğru söylemiş.Aracı ilk aldığımda bende angel far için didik didik etmiştim ankarayı ama kendi üstündeki standart farları söküp xenon 800k takarken alicilik'in dediği gibi bambaşka bir bağlantı şeması görünce anladım.Bir de şöyle birşey var,doku yapısı 206 gibi değil 206+ 'nın.Daha çok 207'yi andırdığı için angel çok yakışmıyor gibi düşünüyorum şahsi fikrimdir.İstanbulda birkaç 207 de görmüştüm ama 206 daki kadar alıcılı durmuyor gibi.Xenon denesen bi ? Alta da gündüz farı şerit led ??
|
||
![]() |
||
Mikalgabirtae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mikalgabirtae
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dediğiniz doğru :) Bu arada ben başlığa Angel Far yazmışım orada bir hata yapmışım asıl yapmak istediğim benim mercekli fardı. Başlıkla içerik farklı oldu özür dilerim bu arada. Mercek uygulaması şık durur diye düşünüyorum açıkcası ama kim nerede ne maliyetle yapıyor bilmiyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |