![]() |
|
106 Baskı Balata Yeni Tel Yeni Sorun Var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
106IM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 Saat 16:21 |
Merhaba arkadaşlar baskımı balatamı aracı aldığımda değiştirdim debriyaj telide öyle debriyaj pamuk gibi.Ama çok dik rambada debriyajı ayarlamak çok zor bu 106da şanzımandamı bi sorun var tel ayarındamı çözemedim ama araç daha frenden ayağoımı çekip gaza basarken hafifi kaldırmamada bile stop ediyor bu bi sorunmu yoksa bendemi sorun var ?
|
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim teller otomatik kendi ayarlıyomuş ama bende bu durumdan memnun değildim, ustam bişeyler yaptı şu an güzel
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef senden kaynaklanıyor ayagını frenden cekmeden debrıyajı yarıya kadar kaldırısan hem geri kacmaz hem kolay kalkarsın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
106IM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
işte o sistemi yapamıyorum araç kavramaya gelmeden bile stop ediyor :(
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
ÇÖZDÜM SORUNU OKEY Tel ayarı kurtardı .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |