![]() |
|
307 gösterge camı nasıl sökülür? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 21:14 |
arkadaşlar merhaba .. benim 307 nin gösterge camı altı tozlandı onu temzilemek istiyorum camı sökmek zor mu nasıl sökebilirim bilgisi olan warsa bilgilendirirse sevinirim..
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gösterge camının altında iki tane delik var o delıklere olacak sekilde tornavıda olabılır içeriye sokup km saatını cekin çikar teybi nasıl söküyorsanız o şekilde yani ondan sonrası tors tornavıda ile sök ayır temizle tak
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
![]() ![]() ![]() ![]() |
Komple çıkıyor yani öyle mi |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
evet komple cıkıyor soketlerini çıkartın elinizde ne yaprsanız yapın yanlız dıkkat edecegin şey sakın ibrelere dokunmayın cıkarmaya calışmayın ledler için sökmüştüm beyaz yaptım devir saatının ibresini kırmıstım zorla buldum:)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
hiç uğraşmayım o zaman :)
|
|
![]() |
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
yarın bi bakarım o zaman eyvallah kardeş sağolasın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |