![]() |
|
Peugeot Turkey web sitesi yenilendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 Saat 08:53 |
|
http://peugeotturkey.com ana sitemizin yenileme işlemlerini tamamladım.
Beğendiğiniz ve eksik buldunuz yerleri belirtirseniz, eksikleri tamamlayıp dahada fazla geliştirmeye çalışırım. Yenileme sırası forum ve dev peugeot galerisi bölümündedir.
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Şu Peugeot Videolarının Bulunduğu Yerde Forumumuzda Arkadaşlarımızın Yaptığı Buluşmalardan Varsa Fotoğraf Vs Koysak ? Veya Yapılan Buluşmalardan Video Falan Daha Güzel Olabilir Bence ..
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
organizasyonlar bölümünü tekrardan düzenledim. oraya organizasyonları açıp resim eklemeyi düşünüyorum videolar olursa onlarıda eklerim. Organizasyonları ayrı bir başlık altında tutmak, gezilebilirlik için bana daha mantıklı gelmişti.
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
yaş bölümünü doldurmaları zorunlu olsun kendi mesajlarımızı silme yetkimiz olsun temizlik amaclı
konu acanlar için konuyu yazınca böyle bir konu zaten var dıyp oraya yönlerdirsin cokmu şey istedim bilmiyom:))
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
yaş konusunu yaparım. Konu silmeyi 4. vites üzerinde yapabiliriz. Konu açmayıda araştırıcam
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |