![]() |
|
yol bilgisayarı ve pejo servis : |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2015 Saat 22:03 |
merhaba arkadaslar aslanlarımıza yol bilgisayarı yapmak için com2000 tuslarını yapıyorum ekranımızı alıyorum ama bazı arkadasların bilgisayarlar acık olmadıgından calısmıyor. bunları actıran birisinden bilgi alabilirmiyiz. bilgisayardan nasıl acılır kim acar kısa bilgi verirseniz sevinirim
aracımın yol bilgisayarı acıkmıs tusu yaptım ama ekranım yok ekran satan lara duyrulur :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ozturksalih38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun benim aracimda 206 rolland garros 2000 model ekran 2 satirmi 3satir mi bilmiyorum com 2000 tusu yapmadan yol bilgisayari acik mi degil mi bile bilirmiyiz gerci varmi yokmu tam bilmiyorum ama arastirak ogrencez
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |