![]() |
|
Peugeot 206+ 2011 benzin tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bodrumlu48 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: BODRUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bodrumlu48
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2015 Saat 19:20 |
merhaba arkadaslar ismim kemal bodrumluyum 3 gün önce bir peugeot 206+ 2011 benzin comfort 2.el 60.000 kmde alarak aranıza katılmaya karar verdim :) arkadaşlar aracı aldıgımda hiç bir problem yoktu 3 gün sonra araç motor arıza ikazını yaktı 4bin deviri geçmemeye başladı benzine aldığımda tekliyordu tüpe geçirinde eski haline geri dönüyor.bügün aracın bobinini değiştirdim sorun cozulmedı eskı bobını taktık geriye bujilerini yeniledim herşeyine baktık sorunu çözemedık usta yakıtta pislik olabılıcegını soyledı ve benzin karısımı verdi depoya döktük 100km sürdüm sorun çözülmedi bilgisayara bagladıgımızda 1.piston yetersiz ateşleme ikazı veriyor fakat elektrik tesisatında hiç bir problem yok aracı benzıne aldıgımda tekliyor tüpe alınca cok ufak bır tekleme var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
bodrumlu48 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: BODRUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bodrumlu48
![]() ![]() ![]() ![]() |
yardım edebilcek bir arkadasım var mı acaba :(
|
|
![]() |
|
cansalci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2015 Konum: Etiler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende ise tam tersi oluyordu, Yani LPG'deyken teklemeyle başım beladaydı.
Bobin ve bujileri değiştirdik,bide kelebeği temizlettik sorun çözüldü. Umarım çözüm bulursun. Geçmiş olsun
|
|
Her Araç Bir Gün Modifiyeyi Tadacaktır!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bodrumlu48
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bujileri degistirdim bobini degıstırdık sorun ondamı diye baktık sorun onlarda degıl sonra baska bı ustaya gıttıgımde sorunun pıs yakıt oldugunu soyledı temızleyıcı koyup depoyu doldurdum sorun geçti fakat bugun yıne aynı problemı cıkarttı kafam cok karısık napmalıyım
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tum depoyu bitirin 100km de tam temizlik olmaz. buji ve kablolari enjektorleri kontrol ettirin. Egr valfinin borusunu temizletin Gaz kelebegini temizletin. Gaz beynindeki filtreleri ve benzin filtresini degistirin, |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |