![]() |
|
307 sistem karisti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emir16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2015 Saat 23:19 |
Arkadaşlar merhabalar bugün arabami sorunsuz bir şekilde kullandim eve geldim park edicem araba kafayi yedi bütün arıza isiklari yandi sileceler ve farlar kapanmiyor klima isiklari dahil yanip sönüyor. Kontagi cikardim 4luler ve silecekler hala calisiyor korktum ve kutup basini soktum tekrar taktim marsa bastim yine ayni arizalar.tekrar soktum biraktim oylece bilmedigim için kurcalamadim bu konuda yardimci olabilecek varsa cok sevinirim Teşekkürler.
Düzenleyen emir16 - 11 Ocak 2015 Saat 23:59 |
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun dostum. Aracın yılı ve modeli nedir?? Büyük ihtimal beyin arızası olarak gözüküyor kısa zaman içersinde motoru yıkattınız mı?
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
emir16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
2004 pejo 307 xs hocam daha once motor yikatmadim hiç.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
On camin hemen onunde disarida (sofor tarafi) olan izgaradan iceriye su dolmustur. Oranin dibinde bir gider vardir ama genellikle bakim yapilmadigi zaman oraya etraftan yaprak, camur dolar ve tikanir. Az yukarisinda da bir plastik tipa vardir. Eger su oraya kadar yukselirse iceriye su girer. Oranin da hemen altinda beyin vardir. Bu gibi sorunlar genellikle beyinin su almasindan kaynaklanir. Ufacik bir damla bile yeterlidir. Kontrol edin ve sonucu burada paylasin lutfen.
|
|
![]() |
|
Aynen hocam az önce görüştüm elektrikci ile sizin yazdıklarınızın aynisini soyledi bsi kurutup ilac sikicaz dedi.bu hafta içi goturcem bakalim sorunun tam olarak neyden kaynaklandigini maliyetini falan paylasacagim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |