![]() |
|
pleksi plaka nuayenede sorun yaparmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 20:33 |
merhabalar şu plakanın üstüne yapıştırılan malzeme muayenede sorun yapıyorlarmı bilgisi olan ?
![]() |
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu bilen biri!
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Sorun olmaz diye düşünüyorum zaten plaka mühürlü olduğundan orjinal olduğu belli app plakalar bile geçiyor vizede ama muayenedeki adama gorede degisir cins birine gelirse birakabilir
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalde yasak ama kullanan kullanıyor sıkıntı olmuyor ancak orjinal plaka muhurlu olursa olsun üstüne yapıştırsanız dahi plakada oynama yapmış oluyorsunuz bunun yasal bir yönü yok itiraz eden bir yetkiliye bu konuda birşey diyemezsiniz ne yazıkki.Yinede bugüne kadar kullanıpta sorun yaşyan görmedim muaynedeki durumda gerçekten o an ordaki kişiye göre değişir genel birşey söylemek zor bu konuda.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Teşekkür ederim bu plaka ile giren biri denk gelir inşallah :)
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bildiğim orjianl plka yazisi seklinde oluyorsa sıkıntı yok ama kesik fransiz falan diye var onlara polis ceza kesiyor ben bu istanbul yazıso orjinali gibi birde plakalik yazdciracağim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |