![]() |
|
soguklardan motorum gitti :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2015 Saat 10:22 |
Dun aracim en ucra kosesine kadar dondu, cektik sanayiye ufo yu yaktik 4-5 saat yandi butun hortumlari soktuk calistirdik ama motordan tak tak diye vurma sesi geliyor :( bugun motor acilacak.
Sorun ne olabilir acaba ? |
|
Loading...
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
antifıriz yokmuydu ?her sey olabılır blok çatlatmaya kadr gıder inş bişey yoktur
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Gecmis olsun keske antifirizini bi kontrol etseydin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sormayin eve gelmeden kontrol edecem dedim ama baska sorunlardan dolayi aklimdan uctu gitti.. 20 liralik ihmal 2000 liraya yol acacak :(
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
İhmal ihmal ihmal.. Hepimiz yapıyoruz bunu. Umarım önemli bir sıkıntı olmaz. Motor açılmışken bakımlarını da yaptır bari ne var ne yok değiştir.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun sırf sumu vardı radyatörde donması şaşırtıcı...Demekki hiç antifiriz yoktu bayada kış gösterdi kendini soğuklar çok geçen senelere göre ancak antifiriz az da olsa donmazdı.
Düzenleyen samet206 - 08 Ocak 2015 Saat 15:03 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Motor yeni zaten aldigim adam serviste yaptirmisti, soktuk motoru blokta bisey yok 3 subap egilmis, triger siyirmis. Yolladik kapagi onlar degisecek iste tahminim 500-600 civari masraf cikacak :( ben yandim siz yanmayin aman
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
500-600 MASRAF ÇIKTIYSA ÖPTE BAŞINA KOY ÇOK ŞANSLISIN OZAMAN ...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Benim gördüğüm kadar , soğuktan hep İzmir'deki arabalar sorun çıkartıyor, onlarda herhalde
İzmir halkı gibi soğuk havaya pek alışkın değil hemen hasta oluyorlar
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
WALLA BENDE KAÇ GÜNDÜR ÇALIŞTIRMAYA KORKAR OLDUM ..
GERÇİ BENDE ANTİFİRİZ VAR VE KAPALI OTOPARKTA DURUYOR AMA YİNEDE KORKUYORUM ...
![]() ![]() ![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
bugün sabah ankara da -16 idi hava. 3 kere kontağı açtım kapadım.en son bastım marşa motorun ilk sesleri içimi sızlattı ![]() 1 dakkaya düzeldi ama ya çalışmazsa diye korkmadım değil
![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Mars cevirmiyorsa birakin yoksa benimki gibi triger siyirir,
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
yahu bende bilmiyorum acaba antfiriz varmı diye geçen istanbul çok soguk oldugunda aracın yerini değiştireyim demiştim arabayı hiç kullanmıyorum yatıyor yani arada haftasonu kafam eserse kullanıyorum neyse marşa basmadan radyator su kapagını actım baktım su donmamıs gayet güzeldi biraz kokladım suyu antifriz var gibi kokuyordu ama ben gene güvenip marşa basmadım ne olur ne olmaz diye şimdi aracım kaç gündür calısmıyor hiç marşta basmadım acaba herhangi bir sorun yaşarmıyım havalar biraz ısınınca aracı çalıştırsam yani atıyorum su donsa ve çözülse bi problem olurmu gibi
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Muhtemelen donmamistir sizin, ama donduysa calistirmasan bile genlestigi icin blok catlayabiliyor
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
BENİM ÖNCEKİ ARABAMDA OLMUŞTU KAPININ ÖNÜNDE ARABANIN BLOK ÇATLAMIŞTI VE DÜĞÜN ÖNCESİ BANA MALİYETİ ARGON ÇAPRAZ KAYNAK 3000 TL İDİ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
geçmiş olsun arkadaşlar
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Arkadsslar hava bugun biraz duzelince eve geldim hemen aslanima kostum yine radyator kapagini acip baktim su donmusmu diye ama herhangi bi donma gormedim 3-4 defa kontak ac kapa yaptim 10-15 gundur hic marsa basmadigim aslanima besmele cekerek marsa bastim tek marsta sikintisiz calisti herhangi bir sorunda yoktu cogu 106 nin yaptigi o devir sarsintisi devir oynamasi bile yoktu :) masaAllah nazar degmesin :) o calisirken bende bi guzel uzerini sagini solunu temizledim :) neyse 15 dk rolantide calistiktan sonra hic gaz vermedim 15 dk boyunca daha sonra aracla 2-3 tur attim daha sonra araci parkettim bi 10 dakika daha rolantide calistirdim daha sonra farkettim egsozdan baya duman cikiyordu yani baya derken cok abarti degilde daha once gormedim bukadar duman ciktigini dumanin rengi normal beyaz sonra araci stop ettim yagina suyuna baktim hersey mukemmel acaba soguktanmi fazla duman atiyordu :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Tam isabet soğuk ne kadar olur ki dedim antifiriz kontrol etmedim, Dün devirdaim patladı hediyesi 400 TL
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
![]() ![]() ![]() subaplar değişti kapak taşlandı devirdaim vs vs değişti, araba toplandı çalıştı ama titreyerek, sente kaçık 2 saat uğraştık olmadı, en son usta subapları yamulttum dedi ![]() ![]() |
|
Loading...
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
arabanda sorun yok kardeşim sen ustanın yanlışları nasıl senteyi yanlış takıyolar
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |