![]() |
|
206 LED ÇALIŞMASI YAPTIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2015 Saat 17:06 |
|
Arkadaşlar yaptığım bu uygulamayı arka tampon sis farının iç kısmına monte edeceğim. Frene basıldığında yanıp sönecek. Şuan şablon halinde daha kenardaki fazlalıklar vb kesilip sis farının içerisine sığacak şekilde düzenleme yapacağım. Şuan aşırı kar yağışı var İstanbul da havalar düzelsin tampona takıp videosunu da göndereceğim.
![]() |
||
![]() |
||
tolga0527 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga0527
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Güzel bir iş olmuş . Emeğine sağlık . Tutturursan ekmeğini bile yersin hocam . Bitmiş halini görmek isterim.
|
||
Never Well Leave Forsake YOU
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Daha önce yapanlar vardı bu tarzda çalışmalar güzel olmuş el emeği pahabiçilemez...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Emeğinize sağlık ben de bir kaç yıl önce minik özel bir devre ile bunu yaptım. Sisi ilk açtığınızda çakar konumunda kapatıp tekrar açtığınızda sürekli yanar konumda tekrar kapatıp açınca çakar moduna döngüsü içinde. Tamamen orjinal sisteme bağlı. Kes biç yok sadece sisin içini açıp ledleri yerleştirdim ve patlak ampülün ayağı ile sisteme tabi kıldım.
Keyifli seyirler... http://youtu.be/2z57A_K_Kv4 Düzenleyen Alicilik - 08 Ocak 2015 Saat 00:18 |
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
Önceki aracıma da yapmıştım fakat bundan biraz farklıydı. Dikiz aynasının iç kısmına şu tarz ( > ) Ok işareti şeklinde şerit led döşemiştim enerjisini de çamurluk sinyalinden almıştım sinyali çalıştırdığımda ledler yanıp sönüyordu. Bu uygulamada müthiş görünüyor yapımı çok basit lakin aynaları sökmeniz gerekiyor ve kesinlikle orjinalliğini yitirmiyor aynanız. Elektronik teknisyeni olduğumdan boş vakitlerde uğraşıyorum bu işlerle ekmek yeme boyutuna ulaşmam zor :) ![]() @Samet206 Teşekkür ederim |
||
![]() |
||
|
Daha önce yapılmış
![]() |
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
Bende tam bununla ilgili konu açacaktim simdi bu ledleri aliexpresste gordum ornek:http://www.ebay.fr/itm/Clignotant-Eclairage-Lampe-Feux-33-LED-12V-Fleche-Jaune-pour-Voiture-/301440956658?pt=JG_FR_Auto_Pi%C3%A8ces&hash=item462f47f8f2 bunu aynanin içinden mi yapistiriyoruz yoksa yuzunden mi yapistiriyoruz montaji hakkinda biraz bilgi verebilirsen sevinirim.
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |