![]() |
|
10 tl ye 206 anahtar kabi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2015 Saat 00:43 |
http://www.sanalpazar.com/Peugeot-Anahtar-Peugeot-206-Kumanda-Kabi-Indirimli__isp7352194
arkadaslar şöyle bisiyle karsilastim az once bayada satilmis bizden alan varmi bundan çünki benim anahtarin tuslari icine gocmus durumda 11 senelik anahtar malum yenilemek istiyorum sizinde goruslerinizi almak istedim |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yenilersin kumandayı hocam sıkıntı olmaz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Anahtar Burak diye internetten aldım 20 liraya orjinali gibi parlak siyah olmasa da iş görüyo arka da da , pejo amblemi var güzel yani
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Az önce bir adet sipariş verdim bakalım.
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Ben zamanında kargo dahil 2$'a yani 5TL gibi bir rakama almıştım, çok kaliteliydi. eBay'e bir bakın.
Düzenleyen BG307 - 07 Ocak 2015 Saat 14:13 |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
usta bakalim gelince buraya resimlerini koyarsin kalitesi falan nasil bende almayi dusunuyorum ama hangi siteden alsam kararsizim
|
|
![]() |
|
buna tikliyinca birsuru anahtarlik cikiyo hangisini alcaz
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Aslan logosu dandik görünüyor, plastik kalitesi nasıl ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
logoyu orjinaliyle değiştirdim.
Plastik kalitesi 10 tl ye göre oldukça tatmin edici. Ama orjinaline göre 2.sınıf ve mat. orta iyi gibi birşey. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Aşağıdaki linkten ben sipariş verdim, satıcıda diğer modeller içinde var,
normal kablar 1-2$ , sustalı 9$ civarında, ben partner için sustalıdan sipariş verdim 9.31$ sanalpazar da satılanlarda zaten çin malı, adamlar çin'den 1$ alıyor burada 10TL 'ye satıyor, birde nakliye ücreti üzerine biniyor , adam çin'den 1-2$ nakliye almadan gönderiyor http://tr.aliexpress.com/store/802798
|
|
![]() |
|
Yunus_Baltacı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yunus_Baltacı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beb 406 mın anahtarının için sıkış tıkış da olsa bugün aktardım bu anhtarın aynısına resim atayım bi dekılıf buldum resim nasıl atılıyor?
|
|
Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |