![]() |
|
Peugeot partner elektrik kesme ve çalışmama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hakan16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2015 Saat 14:48 |
Herkese merhaba. 2004 1.9 klimalı dizel partnerim var. son üç gündür durduk yere anlık elektrik kesiliyor. Dün akşam da yapınca elektrikçiye götürdüm akü kutup başındaki 3 kablonun ucunu kesip yeniden kabloyu sıyırıp taktı sorun kablo oksitlenmesi dedi. Verdiğim paraya acısamda sorun düzeldi diye düşünüyordum ki bugün sabah evden çıktıktan yüz metre sonra yeniden anlık elektrik kesmesi yaptı ve araba çalışmadı.
İte kaka yeniden evimin önüne getirdim fakat ne yaptıysa aracı çalıştıramadım. Elektrik geliyor kontağı çeviriyorum fakat bir türlü çalışmıyor. Tamircimi çağırdım uğraştı biraz ama yapamadı. Pazar günü tüm dükkanlar kapalı yarın bakalım dedi. Mecbur bıraktım arabayı. Bu sorunu daha önce yaşayan varmı? Maliyeti nedir? Dün oldu denilen araç bugün yeniden çalışmayınca sinir oldum. Ayrıca r7 triger seti ve su devir daimi en uygun nereden bulabilirim. Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar? Hazır masrafa girecekken trigeri yağı falanda değiştirteyim... |
|
![]() |
|
Hakan16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triger seti, su devir daimi, yağı, yağ filtresini, hava filtresini ve mazot stop müşülünü aldım. hepsi orjinal 250 lira tuttu. Mazot pompası için bugün bir pompacı 400 lira istedi. Bir başka pompacı ise mazot stop müşülü bozulmuştur ona bakalım dedi. öyle dediği için ona bıraktım aracı. Yarın bana bilgi verecek maliyeti ile ilgili.
pompacının dediğine göre mazot stop müşülü bozukmuş. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mazot stop müşürü pislik tutmuş. Aracım şimdi tıkır tıkır çalışıyor. 175 lira işçilik ödedim. Partnerlerde mazot stop müşürünün olduğu yer döküm bir plaka ile kapalıymış tamirci o plakanın bir kısmını kesmiş. Mazot pompasını sökmeden tamirini yapmış. Mazot stop müşürü de 25 lira ama aracın parçası değişmesin boş yere diye değiştirmemiş.
Bu bilgiyi özellikle paylaşıyorum arkadaşlar. Malum basit bir parça değişimi yerine komple mazot pompası değiştirtip dünya kadar para ödemektense nokta atışı yapıp sorunu bulan usta bulmak daha avantajlı. Bursa dan sorun yaşayan arkadaşlar olursa usta konusunda yardımcı olabilirim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |