![]() |
|
206 Direksiyon Sertliği Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anqela ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2014 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2014 Saat 21:20 |
foruma yeni katıldım , öncelikle herkeze selamlar..
206 1.6 xt aracımı sabah çalıştırdığımda gece soğukta kaldığı için ilk hareketlenmede direksiyon oldukça sert oluyor manevra çok zorlaşıyor fakat 30-40 metre gidince motorda biraz ısınınca direksiyon normal hidrolik haline dönüyor. acaba sıkıntısı nedir? böyle bi olayla karşılaşan varsa yorum ve yardımlarınızı iletirseniz sevinirim.. |
|
![]() |
|
anqela ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2014 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu yardimci olacak kimse
![]() |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
kardes calıstıktan bıraz sonra yumusuyorsa hıc elleme. Sonrasında bı daha sertlesmıyorsa sıkıntı yok bosver.
Ama soyle soyleyım. ben -33 derecede bıle cok calıstırdım sabah arabayı calıstıgı andan ıtıbaren normal yumusaklıga gelıyor dıreksıyon. Yanı ıcındekı yag donuyo sonra acılıyo desek 33 bile donmuyo yanı o yag. Sen o pompanın yagını komple bı degıstır bence ıyı bı yag koy yag sevıyesını de asırı doldurma sevıye cuguna gore orta ıle max ın ortalarında bı yere kadar koy bı de oyle dene.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hidrolik yağına baktırın direksiyon pompasına vs bir kontrol ettirin direksiyon sertleşmesi pek normal değil.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |