![]() |
|
Aracım sibop lastiği yaktı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kapadok ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2014 Saat 23:29 |
Arkadaşlar 2003 model 1.6 16v Peugeot 307 xt aracım var.
Dün akşam aşıverişe giderken araba bir anda çekişten düştü ve titremeye başladı. Rampada resmen bayıldı. Rölantide de araba stop ediyordu. Yada çok titreyerek çalışıyordu. Bugün Erkay peugeota götürdüm. Önce bobinlerin yandığını ve bobinin değişeceğini söyledi. Daha sonra bujileri de değişelim dedi. Tamam dedim. Neyse uzunca basınç ölçen bir alet getirdi. ilk iki silindir 100 ilen 3. silindir 0 çıktı. Yani hiç ibreyi hareket bile ettirmedi. Usta bana sibop contası yanmış. Değişecek dedi. Neyse arabayı bıraktım geldim. Akşam üzeri aradığımda arabanın 16 tane birşeyi değişecekmiş. Tamam dedim usta 1000 TL civarında tutar dedi. Şu kış ayında başıma gelene bakın. Şimdi benim merak ettiğim usta beni kazıklıyor mu ? Yoksa doğru mu söylüyor.? Bunu Nasıl anlarım. İyi akşamlar. Başınıza böyle bir şey gelirse buraya yazmış oluyum. Bu arada bana yardımcı olun arkadaşlar iyi bir usta tavsiye edin bana. ERkay oto iyi mi kötü mü bunun hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.
|
|
2003 Peugeot 307 XT
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmiş olsun arac sıbop yakmıştır 16 adet bulunur yanlız fıyat cok
takım sıbop 160 tl sıbop lastıgı 30 tl sılındır kapak contası 55 tl kapak rektefeciye gıdebilir sıboplar alışacak kapak yuzeyıne bakılacak 100 le 150 arası bunu kendide yapabilir acmışken trıgerde degişse 150 tl toplam 545 tl işcilik 455 tl oda triger degişirse bana cok geldi acıkcası ?? |
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |