![]() |
|
Sabahlari soguk tekleme gaz yememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 Saat 13:09 |
arkadaslar biliyorum bunla ilgili cok konu var hepsini inceledim fakat hepsi otogaz bagli arabalarda olan sorunlardan bahsetmisler.
arabam peugeot 307 xsi benzinli hic otogaz takilmadi sabahlari sogukken motor titreme hareket ettigimde gaz a basmama ragmen 1-2 saniye gaz yemeyip sonra bi anda gazi alip ileri firliyor daha öncede böle bir sorunum olmustu 2 ay önce gaz kelebegini tamamen söktürüp temizletmis icindeki sensörleri falan temizletmistim ve gecmisti ama daha 2 ay olmadan yine ayni sey olmaya basladi yine gaz kelebeginden olabilirmi ? gaz kelebegi ve sensörleri 2 ay gecmesine ragmen kirlenip bu sorunu verebilirmi ? yardimlariniz icin tesekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |