![]() |
|
seyir halindeyken direksiyon kilitlendi 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aturan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2014 Konum: konum ne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2014 Saat 19:34 |
selam arkadaşlar 2004 model 1.4 HDİ XR 307 aldım, seyir halindeyken direksiyon kilitledi, fren yapıp durdum. kontağı kapayıp tekrar açınca düzeldi? direksiyon hidroelektrik mi? yağında sorun yok, elektronik devrelerde oksitlenme mi var bilemedim. yardımınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah korumuş be abi otobanda felan kitlense fenaa bakım şart !!!
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şifre yayları bazen kendini salabiliyor buda kilitlenmeye yol açıyor birkez yaptıysa bence bi baktırın gerekirse değiştirin kontağınızı çünkü tekrar yapacaktır
|
|
change
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
çok tehlikeli ya allah korusun
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Verilmiş sadakanız varmış. Geçmiş olsun. Aslında oldukça tehlikeli bir durum. Megan II model bir araçta aynı sıkıntının olduğunu ve sonucun hüsran olduğunu duymuştum. Kontrol ettirmekte fayda var.
![]() |
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
aturan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2014 Konum: konum ne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
selam, arabamla seyir halindeyken bi anda direksiyon sağa sola dönmez oldu, araba çalış vaziyetteyken yavaşlayıp durdum kontağı kapa aç yapınca düzeldi, ne yapmak lazım
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
direksiyon kilitliyken açmak için kontağa anahtarı takar çeviririz. anahtarı takıp döndürmek istediğimde bazen dönmez, direksiyonu hafif oynatınca döner. yani kontak yuvasıyla ilgili bir durum. anahtar kontak yuvasını kontrol ettirin. dreksiyon kilidi kontak yuvasında çünkü...
![]() Düzenleyen albayman - 29 Aralık 2014 Saat 20:52 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |