![]() |
|
Satılık Peugeot 206 angel ön far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugi64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 Saat 19:47 |
Arkadaşlar yeni far aldım. Arabanın üstünde olan angel farları satacağım.
Farların ayarları biraz bozuk. Ben adam ederim bunları derseniz uygun bi fiyata satmayı düşünüyorum. Az gösterdiği için ben yeni far aldım. O yüzden satacağım. Resimlerini yarın yüklerim. |
|
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Foto bekliyorum fiyat konusunda dusunceniz nedir
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cafein___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cafein___
Çok acil düşünmesemde kafamda Angel far takmak mutlaka var. Yeni aldığınız farda Angelmı ? onunda fiyatını merak ettim sattığınız Angellarla beraber onunda foto bilgisini paylaşırsanız sevinirim
|
|
![]() |
|
tugi64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
100 tlye vereceğim. Dediğim gibi farları ben düne kadar kullandım. Fakat ayarı bozuk. Tamir etmeniz lazım. So ra vay söylemedin bunlar az gösteriyor demeyin. Anggelleri falan çalışıyor
|
|
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Halledibilir bi soryndur diye tahmin ediyorum
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
uşak bursa arası çok kargo parası alıyorlar öyle olmasa alırdım neyse artık kendime morette gibi bişeyler yaptım onlarla devam eski tip olduğundan aracım bide kaput uzun önümü görmüyordum farları üstünden fber kalıp aldım tek toros farlarından koydum 2 adet takcaktım ama kaput kapattığından görünmüyor tek far koydum bu haftasonu montajlıcam |
|
change
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Neden az gosteriyor farlarmi ayarsiz yoksa mercegimi bozuk yada karardimi
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Dostum farlarin resmini bekliyoruz.
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Hala bekliyoruz??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |