![]() |
|
206 otomatik hiz sorunu yardim lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mstfkcky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 Saat 01:31 |
Selam arkadaslar 2000 model 140 binde otomatik vites 206 aldim. Bu ilk arabam. 3 uncu vitese kadar devir ve hizla ilgili bi problem yok gibi gorunuyor ama 4 uncu vitese gecince duz yolda 3000 devirin ustune cikmiyor max 130 km hiz yapiyor sorun ne olabilir bu durum arabadan sogumama sebep olacak lutfen yardim...
Düzenleyen mstfkcky - 08 Aralık 2014 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de otomatik var; 5 6 aydır 2008 model. o hızları hiç denemedim :) 110 max.
|
|
![]() |
|
mstfkcky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Denemekte fayda var uzun yolda sollamalarda sorun yasatabilir arabanin son hizini bilmek onemli bence...
|
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
130 un üstü bizim arabalarla çok tavsiye edilmiyor zaten; bende sana tavsiye etmem; araç kontrolü aşırı zorlaşıyor. zaten 1,4 motorun var; birde otomatik vites; çok beklentiye girme bence..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |