![]() |
|
orjinal 206 gti jant takarken flans fln gereklimi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
daywalker61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daywalker61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 00:19 |
merhaba arklar bi sorum olacak. 206 gti aracımda 17 inç. jant vardı ve takarken flans kullanmışlar. ben orjinal 206 gti jant takımı aldım. 15 inç 206 gti jantı takarken flanş kullanmama gerek var mı yoksa çıkarayım mı? birde 17 inçde kullandığım bijonlar 15 inç e olur mu yardımcı olursanız sevinirm.
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bijonlar olur değiştirme
Flanşlarıda sök takmana gerek yok bendede gti var |
|
![]() |
|
daywalker61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daywalker61
![]() ![]() ![]() ![]() |
bijonlar bana uzun gibi geldi cünkü jantın genişliği 7,5 inç orjınal janta olr mu tereddütteyim olrsa ii olcak bidaha bijon masrafından kurtarırım. flansı sökersem jantlar içerde mı kalır yoksa dışa doğru olması için flanş dursun mu uyarsa tabi
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba krıkodayken tak bijonları sık tekeri cevir zaten sürterse dönmez
Orjınal jant içerde kalmaz bendekiler 16 inc orjınal içerde kalmıyo Deniceksin hangisi hoşuna giderse o şekilde kullan |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daywalker61
tm çok tşk ederim.
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Dostum selam. Benimde 2001 model 1.6 xs aracimda 17" çok kollu jantim var. Ben bunlari değiştirip 16" almak istiyorum. Ebatlari ne olmali???? Sizin 16" mis. Genişliği ne oluyor acaba???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |