![]() |
|
Ataköy Yakınında Peugeot Servisi Var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
knulusoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2014 Saat 15:59 |
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım.
Yakın zamandaki duruma göre aktif bir üyeniz olabilirim... :) Sorum, başlıktan da anlaşılacağı gibi, İstanbul Ataköy'de veya yakınında bildiğiniz, güvenilir bir servis arıyorum. Ankara'da ikamet ediyorum ve İstanbul'da bir araç buldum. 406. Bu araca baktırabileceğim, compu-test yapan veya tanıdığınız, bildiğiniz bir Peugeot servisi var mı? 08.01.2014 Pazartesi günü İstanbul'da olmayı planlıyorum. Yardımcı olacak arkadaş var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
knulusoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu? :(
|
|
Alea Iacta Est
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |