![]() |
|
206 gıcırtı sesi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bysekowest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bysekowest
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2014 Saat 23:04 |
Arkdaşlar kusara bakmayın yeni konu açtım tam toparlamak istedim. Aracımda söyle bir sorun var. Araç giderken birden bi ses gelmeye başlıyor kuş cıvıltısı gibi sonra gidiyor. Gözlemlerime göre rampa tırmanırken daha çok oluyor bide ses gelirken gazı kestiğimde ses gidiyor gaz verirnce tekrar gelmeye başlıyor.Bir arkadaşım akstan gele bilir dedi gaza basınca yük bindiği için olabilir dedi. Aracım 2004 model 206 yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egzosdan da gelir ona benzer bir ses bir kontrol edin isterseniz. Aynısını yaşamıştım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Bysekowest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bysekowest
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl kontrol edebilirim acaba bi yolu varmı tutup sallıymı
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Araç rolantide çalışırken bir arkadaşın gaz versin sende egzozu kontrol et ses ordan mı geliyor diye. Eğer egzos ise bir kaynak ile sorun çözülür.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ahmetkertik42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetkertik42
motor kulagı yuke geldıgınde gıcırtı yapar ve sonrsında ıcerıde verır tak tak bırde vurmada vardır 3 kulaga bakınız motor sanzıman ve alt kulaga bakın mutlaka bırısınden bırı patlamıstır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bysekowest
Ya sanırım lpg şamandırasından geliyor bu ses şamadıradan ses gelirmi acaba ?
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
motor kasnaklarından birisidir çok sorun etmenize gerek yok bilyeler değişiyor. 4 tane pejo aldım hepsinde yaptırdım. 2005 c4 aldım şimdi aynı sorun var cik cik cik rahatsız ediyor bakalım servise girdiğimde bilgilendiririm
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |