![]() |
|
silecek kolundaki buton |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2014 Saat 23:33 |
|
arkadaşlar 206 307 lerde yol bilgisayarı için olabilir ama,106 nın da silecek kolunda buton var? ne işe yaradığı hakkında bilgi sahibi olan varmı?
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen benim 206 xs dede var ne işe yaradığını bende bilmiyorum.
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
O butonu aynı Dediğin gibi yol bilgisayarı olarak kullanıyorsun , butonu com2000 tuşuna çeviriyorsun sonra 3 satır ekran takıp aracının bilgilerini ekranda görüyorsun , ben butonu çevirdim de ekran alacam ondan sonra benim de yol bilgisayarım olacak :) ,
Yol bilgisayarı Detaylı anlatım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
:) bilmem 206 cıyım 106 dan anlamam
|
||
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
106 daki tuş kornadır. Eski minübüslerdeki gibi korna sag kolda tuş
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
YURT DIŞINDA GÖRMÜŞTÜM EVET ORDA YOL BİLGİSAYARININ Kİ GİBİ BİR DÜĞME VAR AMA ARACIM 94 MODEL O YILLARDA YOL BİLGİSAYARI YOKTU PEJONUN ARAÇLARINDA O TUŞA BASTIĞINIZDA ÖNCE CAMA ŞAMPUAN SONRADA SU ATIYORDU SU VE ŞAMPUAN KUTUSU AYRI AYRIYDI
|
||
change
|
||
![]() |
||
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
korna sol kolda, sağ koldakinden bahsediorum ben? |
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
o zaman ben yanlış hatırlıyorum 106 da bir fonksiyon hatırlamıyorum 2001 quiksilver kullanmıştım 2 sene
|
||
![]() |
||
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
O tus basmiyor bende, bassa devreyi takip edecektim :D takipteyim yol bilgisayari falan yapilabilirse sahane olur
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |