![]() |
|
206 Seyir Halinde Elektirik Kesilmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrttkin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2014 Saat 17:52 |
Arkadaşlar öncelikle merhaba...Bugün okuldan çıktım ve arabama bindim.yaklaşık 30-40 sn sürdükten sonra 2.viteste araba bir anda elektirik kesti..ve bunu ben sadece ibrelerin hareketinden anladım.yani devir saati ve hız göstergesi inip çıktı.herhangi bir silkelenme ya da olağanüstü bir tepki vermedi araba..bir anda gitti ve geldi..ve normal yoluma devam ettim..marşa basmadım çünkü araba çalışıyor durumdaydı ya da hiç stop etmedi.yani araba vitesde olduğundan vurdurdu diycem ama öyle bir tepki olmadı araçta.sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.. aracım 206 1.4 hdi..teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
toprak83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2013 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boğaz kelebeğini bi temizletin...eğer tekrar yaparsa...
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aküden çıkan şase kablosunu güçlendirin bu da problemin kaynağı olabiliyor italyan arabalarında böyle fransız arabalardada denenebilir
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
iyide dizel araba elektrik kesmezki ibrelerde sıkıntı olabilir
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
bsi kontrol ettir derim gücü ancak orası kesebilir ibrelerin
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
BSI kaynaklı bir durum söz konusu olabilir bunun yanı sıra akünüz zayıflamış olabilir bendede yaptı kısa bir süre sonra zaten akü boşaldı takviye ile çalıştırıp devam ettım ustune bırde bende arada stopta edıyordu aküyü değiştirdim sıkıntım ortadan kalktı.İlk olduğu zaman aklımın ucundan geçmemişti aküden yapabileceği BSI arzası dıye endişelendim kime sorsam aküden yapmaz dediler ama değişime gidince birdaha hiç olmadı.Belkide denk geldi kesin birşey söylemiyorum ama bu sorun olduğu dönem aküden başka birşey değişmedi ve sorunum düzeldi o yüzden yazmak istedim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mrttkin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Akum daha yeni arkadaslar tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin en kis surede baktircam
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Rica ederim ozaman BSI üzerine yoğunlaşmanız daha mantıklı olucak bi baktırın ihmal etmeyin derim önemli çünkü geçmiş olsun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |